Andere

Onder 'andere' categoriseer ik de potloodtekeningen, de gouache/plakkaatverfschilderingen, de werken in inkt en de abstracte werken.

Klik op de foto's om ze te vergroten.

Dit werk is een potloodtekening, ik heb deze nog gemaakt in het laatste jaar van het middelbaar. De opdracht was om een blinkend object te tekenen, nu ga ik heel eerlijk zijn, ik vind potloodtekeningen verschrikkelijk. Ik doe ze helemaal niet graag, en toen mijn leerkracht deze opdracht gaf ben ik op zoek gegaan naar het makkelijkste dat ik kon vinden, natuurlijk achteraf gezien was dit helemaal niet makkelijk maar dat wist ik toen niet. Uiteindelijk ben ik echt trots op dit werk.

Dit werk is nog helemaal anders dan mijn andere werken, toen één van mijn vrienden naar mij toekwam en vroeg of ik een logo kon maken voor zijn zelfstandige zaak kon ik geen nee zeggen. We hebben hier lang en vaak over gesproken, ik heb een hele hoop schetsen gemaakt en uiteindelijk zijn we tot de beslissing gekomen dat dit ontwerp het beste was. Ik heb het uitgewerkt in inkt en voila, contente klant en contente vriend in één! 

Je kan zijn website hier bezoeken: https://db-music.be/

Dit plakkaatverfschilderij is één waar ik erg trots op ben, dit was een schoolopdracht en al mijn klasgenootjes verlaarden mij voor gek, maar dat was volgens mij omdat het meer werk was dan zij zouden willen doen. De opdracht was een foto te zoeken en die te schilderen als een schilderen op nummer tekening.