Beginnen als kleine zelfstandige is niet altijd gemakkelijk.

Soms wilt dat zeggen dat je werkt 7/7

Soms wilt dat zeggen dat je bezig bent tot net voor je naar bed gaat.

En in mijn geval wilt het vooral zeggen dat mijn slaapplaats nu mijn werkruimte is geworden.

Ik had al geen grote kamer om mee te beginnen, nu zeker niet. Maar ik ben heel erg dankbaar dat ik de plaats heb die in heb, ondanks de verfgeuren.

28/02/2021


bekentenissen van een kunstenaar

Ik heb vandaag mijn eerste officiële werk op aanvraag bezorgd. Ik was zo overweldigd door de reactie die ik kreeg van deze vrouw. Het schilderij was een cadeau voor haar dochter, dus ik heb het heel mooi ingepakt, dit zorgde er dan ook voor dat ze het schilderij niet kon zien. Ik liet haar er een foto van zien en ze begon te huilen. Maar het waren blije tranen. Ik was geschokt. En het was gewoon zo leuk om te zien dat mijn werk dat effect op iemand kon hebben, ik begon bijna mee te huilen ❤

27/02/2021

een tijdje terug heb ik mijn eerste portret verkocht. Die van mijn schoonzus, de foto was van lage kwaliteit dus dat maakt het zeker niet eenvoudig, maar ondanks alle struggles heb ik het werk kunnen afgeven. Het geluk was van haar gezicht te lezen, ik hoop dat je er nog veel plezier aan hebt lieve schoonzus.

20/03/2021

tot nu toe hebben al mij klanten tranen van geluk gelaten wanneer ze mijn werken zagen en in handen kregen. Dit doet me elke keer zo veel plezier, voordat ik ben begonnen met dit werk had ik nooit enig idee hoeveel inpact ik zou kunnen hebben op iemand. Het doet goed om mijn talenten zo te kunnen gebruiken.

20/03/2021

Ondertussen ben ik 4 maandjes bezig met mijn bedrijfje, en ik kan niet gelukkiger zijn. Ik doe mijn job eindelijk graag, mijn klantjes zijn tot nu to ook al heel gemakkelijk geweest en alles begint op zijn plaats te vallen. Tussen de bestellingen door heb ik nog af en toe en beetje tijd om een schilderij te maken dus heb ik die kans genomen om een setje te maken, mijn doel is uiteindelijk om 3 schilderijen ergens in een kunstgallerij te kunnen hangen. De eerste is al af, nu de andere 2 nog!

22/04/2021

Niet elke klant of opdracht is even gemakkelijk als de vorige, ik ben van mening dat wanneer een klant iets veranderd wilt aan zijn of haar schilderij, ik deze veranderigen moet uivoeren. Meer dan ergens anders is bij mij de klant de koning. Dit kan soms tot frustraties leiden maar ik blijf proberen tot mijn klantjes er blij mee zijn!

23/04/2021

Mijn eerste paar maanden zijn fenomeaal goed gegaan, ik had contstant werk, er kwamen regelmatig klanten bij en ik was heel de tijd bezig. Nu zit ik voorlopig in een kalm momentje, te wachten op nog een klantje, zij het via de shop of voor een perssonlijk schilderij. Maar dit wilt zeker niet zeggen dat ik zit te niksen, ik ben bijna klaar met het derde van mijn set grote schilderijen dus kan ik nu beginnen met het zoeken naar een kunstalerij om ze in te hangen en hopelijk te verkopen, kom jij eens een kijke nemen?

17/05/2021

Het is een tijdje heel rustig verlopen, maar ik heb me niet laten doen! Ik heb nu gedurende één jaar 4 werken in een online gallerij hangen, wil je het graag bekijken?

klik de link hieronder.

https://www.novelarte.be/kies-kunst (even scrollen tot je aan 'Nour Chidiac' komt)

Niet enkel dat maar sindsdien begint de webshop een beetje aan te slaan, en ondertussen heb ik nog 2 kleine originele werken verkocht! Alles begint terug zijn gangetje te gaan, dit komt goed, ik voel het!


07/06/2021